Tietoa yhdistyksestä

Lapin senioriopettajat ry toimii 15 Lapin kunnan alueella, kotipaikka on Rovaniemellä.
Muutamissa kunnissa, kuten Kemjärvellä, Sodankylässä ja Utsjoella toimii kerho. Useimmat kerhot kokoontuvat noin kerran kuukaudessa, esim. lounaan, esitelmän tai keskustelun merkeissä.
Jäsenmaksuja ei peritä. Kerhoissa kokoonkutsuja on useinmiten ainoa "toimihenkilö".
Tiedottaminen tapahtuu kotisivuilla: www.lapinsenioriopettajat.osj.fi , Lapin Kansan lauantain seurapalstalla ja sähköpostilla, jos on toimittanut sähköpostiosoitteensa sihteerille. Kerhot tiedottavat toiminnastaan sähköpostilla ja paikallislehdissä.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019

Yleinen osa
Yhdistys toimii jäsentensä välisenä yhdyssiteenä, järjestää yhteisiä tapaamisia ja edistää jäsentensä yhteistä virkistys- ja harrastustoimintaa. Yhdistyksen toiminta-alueella on paikallista kerhotoimintaa Kemijärvellä, Sodankylässä ja Utsjoella.
Hallinto
Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluvat puheenjohtaja ja kahdeksan varsinaista sekä neljä varajäsentä. Varajäsenet ovat mukana hallituksen kokouksissa. Hallitus kokoontuu tarvittaessa ja pitää lisäksi kiireellisissä asioissa sähköpostikokouksia. Hallitus valitsee tarvittavat toimihenkilöt ja työryhmien jäsenet.
Varsinainen toiminta
Jäsenistön ikäjakauma yritetään ottaa huomioon ohjelmaa suunniteltaessa, jotta vastikään eläkkeelle jääneet ja jo pitempään mukana olleet  löytävät itselleen sopivaa ohjelmaa.  Periaatteena on ” Yhdessä on mukavaa”. Yhdistyksen     toiminnassa painotetaan edelleen jäsenten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Vuoden 2019 yhteiseksi valtakunnalliseksi teemaksi on valittu ikääntyvien ravitsemus.
Järjestämme kuukausittain jäsentilaisuuksia esim. teatteri-, konsertti-, taidemuseo-,
yritys- ja laitosvierailuja sekä kahvi- ja lounastapaamisia.  Retket eri puolille Lappia ja hyvinvointiin sekä ikääntyvien ravitsemukseen  liittyvät tapahtumat  kuuluvat 
edelleenkin ohjelmaan. Joululounas nautitaan perinteisesti yhdessä joulukuun
alussa. Keskustelukerho maahanmuuttajaopiskelijoiden kanssa jatkuu.
Aloitetaan liikuntakerhotoiminta kokeiluluontoisesti.        
Yhdistyksen kotisivuilla on toimintakalenteri, jossa ovat tarkemmat tiedot kuukausitapahtumista.
Edustus
OSJ: n vuosikokous on 29.4.2019 Helsingissä. Siellä valitaan järjestön uusi hallitus. Hallituspaikka 2019-2020 kuuluu Lapin senioriopettajille. Yhdistys lähettää viralliset edustajansa OSJ:n vuosikokoukseen ja OSJ:n koulutustilaisuuteen Ouluun 14.09. 2019.  
Tiedotus
Yhdistyksellä on omat kotisivut osoitteessa www.lapinsenioriopettajat.osj.fi. Sieltä löytyvät tapahtumakalenteri, jäsentiedotteet ja hallituksen jäsenten yhteystiedot . Yhdistyksen jäsentapahtumista tiedotetaan Lapin Kansan seurapalstalla lauantaisin ja sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille henkilökohtaisesti.
Talous
Yhdistyksen toiminnan rahoitus perustuu OSJ:n toiminta-avustukseen.
Lapin senioriopettajat ry:n hallitus

Retkiä

Hely ja Tarmo nokipannukahvin keitossa. Tarmolla oli lyömätön resepti keittohommiin.  Kerran kaatuu ja kahdesti kiehuu, niin valmista on. Vikaköngäs 2.6.2015.
 

Vikakönkäällä 2.6.2015 oli kova tuuli, retkieväiden syöntiin oli hakeututtava kodan suojaan.

Hannu paistaa "räiskäleitä" ja Sirkku on apuna.

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


 

 

 

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry,
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
020 748 9678 / 020 748 9736
seniorit(at)oaj.fi

www.osj.fi

Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.

Toimiston numeroihin soitettaessa puheluiden hinnat ovat seuraavat:
soitettaessa kiinteän puhelin-verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min.